Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór główny
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
nieokreślona
(2)
Placówka
Wypożyczalnia
(2)
Autor
Kasperczyk Tadeusz
(1)
Mucha Dariusz
(1)
Tomasik Piotr
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Chemia żywności
(1)
Choroby cywilizacyjne
(1)
Promocja zdrowia
(1)
Żywienie
(1)
Żywność
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 78625 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 77413, 77400, 77404, 77409, 77398, 77410, 77408, 77412, 77396, 77414, 77401, 77411, 77405, 77415, 77406, 77416, 77417, 77399, 77394, 77407, 77395, 77402, 77403, 77397 (24 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej